Nordfarm, med huvudkontor i Norrköping, är sedan 1982 en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare och markvårdare mm. Vi tar in maskiner från hela Europa och gemensamt för dem alla är att de är välkända kvalitetsmaskiner som passar de svenska förhållandena. All försäljning, support, service och beställning av reservdelar sker via våra återförsäljare över hela Sverige. I Norrköping finns vårt lager, inköp- och försäljning, logistik, order och teknisk support samt marknad mm. Nordfarm ingår tillsammans med Bonnet och X-maskiner i Gryt-koncernen.

Säljare med praktisk teknisk bakgrund och erfarenhet från skogs- eller lantbruk

Nu söker vi en driven och branschkunnig kollega som gentemot våra återförsäljare ska sköta försäljningen av slirskydd för bland annat skogs- och lantbruksmaskiner samt vara med och utveckla vårt tillbehörsprogram.

Vi vill att du har en praktisk teknisk bakgrund och ser gärna att du har erfarenhet från eller intresse av skogs- och/eller lantbruk. Du kommer att arbeta nära både vår leverantör och våra återförsäljare, de senare spridda över hela landet. Det är mycket viktigt att du kan skapa och vårda affärsrelationer, arbeta efter högt ställda mål och hjälpa oss att växa.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person, är på heltid med placering i Norrköping men innefattar en hel del resor för besök hos våra återförsäljare i hela landet och/eller leverantörer i Sverige och Europa, deltagande på mässor etc. Vi vill ha din ansökan med löneanspråk och referenser snarast, i pdf-format via e-post till bjorn.jonsson@nordfarm.se. För frågor kring tjänsten kontakta VD Björn Jönsson på telefon 011-19 70 51.

Läs mer om oss, våra återförsäljare och våra maskiner på www.nordfarm.se. Välkommen!