Nordfarm, med huvudkontor i Norrköping, är sedan 1982 en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare, till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare och markvårdare mm. Vi tar in maskiner från hela Europa och gemensamt för dem alla är att de är välkända kvalitetsmaskiner som passar de svenska förhållandena. All försäljning, support, service och beställning av reservdelar sker via våra återförsäljare över hela Sverige. I Norrköping finns vårt lager, inköp- och försäljning, logistik, order och teknisk support samt marknad mm. Nordfarm ingår tillsammans med Bonnet och X-maskiner i Gryt-koncernen.

Mångsidig kommunikatör/originalare med intresse för digitala media och med hjärtat inom den gröna näringen?

Nu söker vi ytterligare en medarbetare inom information, kommunikation och marknadsföring. Arbetsuppgifterna innefattar produktion och hantering av både tryckta och digitala media; annonser, mässmateriel, hemsida, intranät/extranät, produktblad, filmer, sociala media samt vår maskinkatalog och väldigt mycket annat.

Vi vill att du skickligt hanterar verktyg såsom Adobe Creative Suite och då framförallt InDesign och Photoshop, är van användare av Content Management-system av olika slag och behärskar Officepaketet. Erfarenhet från fotografering, produktion av rörlig media och omfattande postala och digitala utskick är meriterande. Har du tidigare använt Magento, Jetshop och Navision så kommer du dessutom att känna dig som hemma.

Du behöver ha ett riktigt bra ordningssinne eftersom vi producerar stora mängder materiel under ett år, med delvis detaljerade specifikationer och tabeller. För att kunna reagera snabbt produceras allt materiel internt varför du behöver tåla både korta deadlines och ändrade planer. Har du en fot i den gröna näringen, lantbruk eller skogsbruk tror vi att du snabbt får en känsla för våra maskiner och därigenom vår kommunikation, eftersom du enklare förstår våra kunder. Här är inte ålder, utbildning eller bakgrund avgörande – vi letar efter dig som är engagerad, intresserad och kan bidra både till vår dagliga produktion och på lång sikt till vår framtida utveckling.

Tjänsten är på heltid, främst vardagar 8-17. Resor i tjänsten kan förekomma vid besök hos våra återförsäljare och/eller leverantörer.

Vi vill ha din ansökan med löneanspråk och referenser snarast men senast 2017-09-30, i pdf-format via e-post till marknad@nordfarm.se. För frågor kring tjänsten kontakta Pia Liedholm, pia.liedholm@nordfarm.se. Läs mer om oss, våra återförsäljare och våra maskiner på www.nordfarm.se. Välkommen!