Lunningsvinschar
Dragpunkten är placerad högt för att dragkraften ska utnyttjas maximalt och vinschningen är skonsam för marken. Problemfri upplindning av vajern. Kopplingsmekanismen är enkel att använda och fungerar klanderfritt under alla väderförhållanden. Tack vare den automatiska bromsanordningen garanteras mjuk utmatning av vajern utan överutmatning. Den inkapslade vinschmekanismen och brytblocksinloppet utför arbetet med säkerhet – även ur arbetsskyddssynpunkt.

JL51
JL51 är en lätt, stabil och pålitlig vinsch för traktorer från 50 hk. Den har 5 tons dragkraft, bandbroms och tillbehör för säker drift. Finns i tre olika uföranden. Manuell styrning (std), el-hydraulisk styrning med kabel, alternativt med fjärr. Bandbroms ser till att vinschning blir mer kontrollerad och säker.

JL501
JL 501 är en lätt, stabil och pålitlig vinsch med 5 tons dragkraft. JL 501-vinschen är tillverkad med en integrerad, robust och välformad sköld och en vertikalt justerbar nedre styrblock. Vinschen är utrustad med en spärr som spärrar trumman.

JL351P
JL351P är en stark och praktisk vinsch för små traktorer med 3,5 tons dragkraft. Vinschen är utrustad med en spärr som spärrar trumman. Modellen har ett övre löpstycke samt ett nedre styrblock som standard. 

JL51

JL501

JL351P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyll i formuläret och få offertförslag från din närmaste återförsäljare: