Farmi lunningsvinschar har dragpunkten placerad högt för att dragkraften ska utnyttjas maximalt och vinschningen är skonsam för marken. Problemfri upplindning av vajern. Kopplingsmekanismen är enkel att använda och fungerar klanderfritt under alla väderförhållanden. Tack vare den automatiska bromsanordningen garanteras mjuk utmatning av vajern utan överutmatning. Den inkapslade vinschmekanismen och brytblocksinloppet utför arbetet med säkerhet – även ur arbetsskyddssynpunkt.

Farmi, en pionjär inom vinschkonstruktion, har en serie trepunktsmonterade vinschar för krävande applikationer. Utvecklingen av Farmi-modellerna bygger på 50 års erfarenhet av vinschkonstruktion. Solid konstruktion garanterar lång livslängd och bekväm drift. Hållfasthet med hög trumma, likformig lindning, lätt, kompakt design och tillförlitlig funktion är huvuddragen i FARMI lunningsvinschar. FARMI-vinschen är ett säkert och högpresterande verktyg som praktiskt taget kan användas i de flesta skogsapplikationer. Farmi har utvecklats för varje lunningsmetod, en vinsch som utför arbetet framgångsrikt i alla arbetsmiljöer, öka produktiviteten och utnyttjar bästa möjliga prestanda från din traktor. Farmi har modeller för vinschning och lunning av hela träd och färdigkapade stockar i alla typer av terräng. Det finns modeller med bandbroms (T) eller spärr.

 

Några anledningar till att välja en Farmi-vinsch:

  • Farmi har stor erfarenhet, eftersom Farmi är pionjär för lunningsvinschar sedan 1963 (hundratusentals vinschar som tillverkats i över 50 år)
  • Automatisk trumbroms – enkel vajerhantering: Garanterar att vajern lätt kan extraheras
  • Vid brådskande stopp hindrar en omedelbar bromsverkan trumman
  • Bra lindning – långt avstånd mellan övre remskivan till trumman är mycket viktigt för konsekvent och pålitligt vajerlindning
  • Bred, robust och välformad stumplatta
  • Pålitlig koppling vid alla väderförhållanden
  • Många tillbehör finns tillgängliga

 

 


 

JL51

JL 51 är en lätt, stabil och pålitlig vinsch. Den har alla tillbehör för säker drift. Finns i tre olika versioner: en repstyrd modell, en hydraulisk styrd modell och en hydraulisk styrd modell utrustad med fjärrkontroll.


 

 

JL351P

JL351P är en stark och praktisk vinsch för små traktorer med 3,5 tons dragkraft. Vinschen är utrustad med en spärr som spärrar trumman. Modellen har ett övre löpstycke samt ett nedre styrblock som standard.


Alla priser anges exkl moms.

 

 

 

 

JL51
JL51 är en lätt, stabil och pålitlig vinsch för traktorer från 50 hk. Den har 5 tons dragkraft, bandbroms och tillbehör för säker drift. Finns i tre olika uföranden. Manuell styrning (std), el-hydraulisk styrning med kabel, alternativt med fjärr. Bandbroms ser till att vinschning blir mer kontrollerad och säker.

JL501
JL 501 är en lätt, stabil och pålitlig vinsch med 5 tons dragkraft. JL 501-vinschen är tillverkad med en integrerad, robust och välformad sköld och en vertikalt justerbar nedre styrblock. Vinschen är utrustad med en spärr som spärrar trumman.

JL351P
JL351P är en stark och praktisk vinsch för små traktorer med 3,5 tons dragkraft. Vinschen är utrustad med en spärr som spärrar trumman. Modellen har ett övre löpstycke samt ett nedre styrblock som standard. 

JL51

JL501

JL351P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För affärsförslag, använd formuläret nedan