Kampanjer!

Just nu har vi sommarkampanj på KW270 och KT320.
Gäller till 31 augusti.

 

KW270

Bakmonterade slagklippare för beten, ojämn terräng och gräsmarker
KW-serien har en enkel men väldigt robust konstruktion, vilket gör dem till en perfekt maskin för betesmarker, underhåll av vägkanter, sönderdelning av gröngödsel, röjning av gräsmarker m.m.

Steglös manuell offset
KW är utrustad med ett trepunkts-fäste för bakmontage. Fästet kan steglöst flyttas åt sidan, vilket möjliggör 48 cm offset.

Förstärkta slagor och robust drivning
Slagor 0,8 kg med plana enkla skärkanter ger ett rent och snyggt snitt. De är monterade på den elektroniskt balanserade och vibrationsfria slagrotorn med tunga bultar och utbytbara stålbussningar. Slagrotorn drivs via fyra V-remmar. Detta ger växellådan ett utmärkt skydd mot chockbelastningar.

Precis som alla “perfekta” slagklippare är bakre rullager utrustade med speciella skydd som håller lera, fukt och damm borta.

KW270 är den näst minsta maskinen i KW-serien. Enkel och smidig men i övrigt samma egenskaper som de större maskinerna.

Pris: 59.900:- (ord. pris 68.700:-)

 

KT320

Perfect KT klarar utan problem växtlighet på upp till 8 cm i diameter. Utrustad med dubbelchassi, rejäl godsgrovlek och kilremsdrift med automatspänning (4-5 remmar). M20-bultade slagor med bussningar och kraftig stödrulle med stabil avskrapare på 5,9 mm. gods. KT kan fabrikbeställas med 2,2 kg. slagor utan extra kostnad.

KT-320 är den största maskinen i KT-serien. Mycket kraftig och tålig maskin kombineras med stor arbetsbredd.

Kraftig professionell slagklippare
KT-modellen är avsedd för den professionella kunden som behöver ett mångsidigt och pålitligt redskap som har en utmärkt prestanda, även under tyngre förhållanden, till mycket låga underhållskostnader. De har en rymlig och tung ram för att ta itu med längre och tätare vegetation trädesfält, betesmark, och stubbfält.

Justerbar bakre kåpa
En lättjusterad bakre kåpa är standard i serien. Dess olika positioner varierar graden av mulching mot ramens motknivar.

Tung konstruktion
• Tunga växellådor
• Drivs med 4 eller 5 kilremmar
• Slagrotor med stor diameter (219 – eller 273 mm) och stödrulle

Slagor
De 0,8 kg tunga “perfekta” slagorna är monterade på den elektroniskt balanserade och vibrationsfria slagrotorn med tunga bultar och utbytbara stålbussningar. För användning under de tuffaste förhållandena kan KT-modellen förses med 2,2 kg slagor utan extra kostnad. För att skydda lagren på stödrullen är de försedda med lock för att förhindra att fukt, damm och lera tränger in.

3D-Flex frontmonterat fäste
Det frontmonterade 3D-Flex-fästet har en stor offset-möjlighet (1100 mm) och ett 3D-nivelleringssystem med hjälp av ett extra parallellogram och en cylinder. Detta gör det möjligt att t.ex. slå en gröngödslings-gröda och plöja ner den med en plog vid samma överfart.

Pris: 98.900:- (ord. pris 109.900:-)

 

Perfect har över 70 års erfarenhet av design och tillverkning av produkter för landskapsvård i Holland. Perfects maskiner används av professionella användare över hela världen och har över tusen nöjda kunder i Sverige.

 

Slagklippare
Horisontellt liggande rotor med tåliga slagor som klarar riktigt krävande uppgifter. Lättare slagor ger finare snitt och sprider gräs mycket bra. För att mala ner högt och tätt material krävs tyngre slagor. Exempelvis vid skötsel av träd och restaurering av naturbetesmarker. KP/KJ klarar de stora mängderna, du behöver bara slå trädan 1gg/år. De klarar slyinslag upp till 8cm. Rotorn går med över 200varv/min.


På bilden ser du en Slagklippare KP.

Slagklippare KJ
KJ är en lätt men stabil maskin för användning med mindre traktorer upp till 60 Hk. Den passar bra för mindre gårdar, parkförvaltningar, kyrkor osv. Det är en tillförlitlig och enklare maskin med lågt underhåll. Rotorn är balanserad två gånger och gräset kastas över den bakre rullen. Går att kompletteras med hydraulisk sidoförskjutning.

Slagklippare KP
KP klarar kraftig gräsväxt med slyinslag och tar stammar upp till 6 cm i diameter. Maskinen slår sönder materialet mycket effektivt och det blir rent efter maskinen. Materialet finfördelas av slagorna och grödan kastas över den bakre stödrullen. Du får en så kallad ”mulchereffekt”. KP210 och 240 är något sidoförskjutna vilket gör att maskinerna slår utanför traktorns högra hjul (ca.20 cm).
OBS! Vid fabriksbeställning av frontmonterad maskin kan den ej ändras till bakmonterad.

Skicka offertförfrågan här!

Rotorklippare LB

Vid renodlad betesputsning ger en rotorklippare det absolut bästa resultatet, samtidigt som arbetet sker snabbt och bränslesnålt. Rotorklippare ger ett rent snitt vilket gynnar återväxten och minskar risken för sjukdomsangrepp. Det kan skilja upp till tre veckor i återväxttid då grödan klippts av – jämfört med om stråna slitits av. Rotorklippare kräver dessutom mindre effekt än slagklippare. LB klarar slyinslag upp till ca. 4cm och passar perfekt till betesputsning. Du behöver en traktor från minst 25 – 120 hk.

Skicka offertförfrågan här!

Släntklippare ZW


Multiklippare för skötsel av träda, diken, vägrenar, nedklippning av fånggrödor och mycket mera.Har en horisontellt liggande rotor försedd med 16-24 slagor. De är tåliga och klarar riktigt krävande uppgifter som skötsel av sly, naturbeten m.m. Lättare slagor ger finare snitt och sprider gräs mycket bra. För att mala ner högt och tätt material krävs tyngre slagor.

Läs med om Nordfarms skog- och landskapsprodukter HÄR!

För affärsförslag, använd formuläret nedan

There is no form selected or the form was deleted.