Perfect har över 70 års erfarenhet av design och tillverkning av produkter för landskapsvård i Holland. Perfects maskiner används av professionella användare över hela världen och har över tusen nöjda kunder i Sverige.

Slagklippare
Horisontellt liggande rotor med tåliga slagor som klarar riktigt krävande uppgifter. Lättare slagor ger finare snitt och sprider gräs mycket bra. För att mala ner högt och tätt material krävs tyngre slagor. Exempelvis vid skötsel av träd och restaurering av naturbetesmarker. KP/KJ klarar de stora mängderna, du behöver bara slå trädan 1gg/år. De klarar slyinslag upp till 8cm. Rotorn går med över 200varv/min.


På bilden ser du en Slagklippare KP.

Slagklippare KJ
KJ är en lätt men stabil maskin för användning med mindre traktorer upp till 60 Hk. Den passar bra för mindre gårdar, parkförvaltningar, kyrkor osv. Det är en tillförlitlig och enklare maskin med lågt underhåll. Rotorn är balanserad två gånger och gräset kastas över den bakre rullen. Går att kompletteras med hydraulisk sidoförskjutning.

Slagklippare KP
KP klarar kraftig gräsväxt med slyinslag och tar stammar upp till 6 cm i diameter. Maskinen slår sönder materialet mycket effektivt och det blir rent efter maskinen. Materialet finfördelas av slagorna och grödan kastas över den bakre stödrullen. Du får en så kallad ”mulchereffekt”. KP210 och 240 är något sidoförskjutna vilket gör att maskinerna slår utanför traktorns högra hjul (ca.20 cm).
OBS! Vid fabriksbeställning av frontmonterad maskin kan den ej ändras till bakmonterad.

Skicka offertförfrågan här!

Rotorklippare LB

Vid renodlad betesputsning ger en rotorklippare det absolut bästa resultatet, samtidigt som arbetet sker snabbt och bränslesnålt. Rotorklippare ger ett rent snitt vilket gynnar återväxten och minskar risken för sjukdomsangrepp. Det kan skilja upp till tre veckor i återväxttid då grödan klippts av – jämfört med om stråna slitits av. Rotorklippare kräver dessutom mindre effekt än slagklippare. LB klarar slyinslag upp till ca. 4cm och passar perfekt till betesputsning. Du behöver en traktor från minst 25 – 120 hk.

Skicka offertförfrågan här!

Släntklippare ZW


Multiklippare för skötsel av träda, diken, vägrenar, nedklippning av fånggrödor och mycket mera.Har en horisontellt liggande rotor försedd med 16-24 slagor. De är tåliga och klarar riktigt krävande uppgifter som skötsel av sly, naturbeten m.m. Lättare slagor ger finare snitt och sprider gräs mycket bra. För att mala ner högt och tätt material krävs tyngre slagor.

Läs med om Nordfarms skog- och landskapsprodukter HÄR!

Vill du bli kontaktad av en säljare? Skicka affärsförslag nedan: