Sulky konstgödselspridar

DX-serien
DX-spridarna kan användas inom en mängd olika områden – allt från blandjordbruk, djuruppfödning och spannmålsodling till stora växtodlingsgårdar och inte minst av entreprenörer.
• Användarvänliga kalibreringstester och enkel trattömning tack vare ett lättåtkomligt spridningssystem och en spridningsenhet med hög hastighet.
• Oöverträffad kontroll över spridningsbredden tack vare den justerbara utloppsrännan.
• Stop&Go-systemet på modellen DX30+. Du slipper stänga och öppna luckor efter egen bedömning eftersom GPS:en sköter det automatiskt.
• DX30+ har en kapacitet på upp till 3000 liter vilket optimerar spridningstiden.
• Spridningsbredder på upp till 36 meter.
• Komfortabel användning med ergonomiskt justerbara reglage och takfönster på DX30+.

X-serien
Sulky är den första tillverkaren i världen som har arbetat vid den roterande provbänken CEMIB. Erfarenheten har revolutionerat konceptet centrifugalspridare med stor bredd. Upptäck innovationen Econov. Den styr spridningsmönstret som i praktiken har formen av en giffel. Denna spridningslösning garanterar en progressiv hantering av alla dina sektioner. Ready to spread (RTS) RTS innebär en förenkling av spridarens kalibrering och kan göras direkt från traktorhytten. Ladda ner kalibreringen från internet och mata in i Vision-X kontrollboxen med USB eller via SD-card. En enkel knapptryckning – sedan är du igång. RTS standard på Econov. Guldmedaljör på Agritechnica 2015 för sitt Isobussystem.

 

Begär offert från din närmaste återförsäljare här: