VÅRA VAGNAR:

 

 

Palmse Trailer i sin helhet

Palmse Trailer är fabriken som levererar priskvalitativa produkter för de flesta transporter inom lantbruk och entreprenad. Deras produkter är gjorda för dagligt nyttjande och har en enkel funktionalitet.
De har nått sin position genom ett gott gehör mot branschen, och därifrån utvecklat produkterna så de kan erbjuda de bästa lösningarna för att underlätta
i arbetet.
Fabriken är toppmodern med en yta på ca 8500 m² där design- och produktionsteamet jobbar nära varandra. Allt finns under samma tak, ifrån att råmaterialet lastas in, till att det rullar ut en färdigmonterad, lackad och kontrollerad vagn.
Under sina 10 år i branschen har de utvecklat och tillverkat över 10 000 trailrar som de levererat i Norden och i Centraleuropa.
Nordfarm har importerat och marknadsfört Palmse Trailers produkter sedan starten 2004 i Sverige, Norge och Danmark.

Varför vi jobbar med Palmse Trailer

”Jag har alltid sökt entreprenörer och tillverkare som vill något extra och har startat smått men har stora ambitioner. Som vill göra sitt bästa, utvecklas ständigt och lyssnar till marknadens önskemål och som faktiskt gör det. Palmse Trailer är ett sådant företag.””Våra kunder är proffs som använder sina maskiner kontinuerligt. De behöver produkter som fungerar, uppfyller förvänt-ningarna och är pålitliga. Palmse Trailers produkter gör precis detta! Dessutom har de mycket konkurrenskraftiga priser.
Det är ju den allmänna ekonomin som är avgörande. Att Palmse Trailer även har en tilltalande design och högkvalitativ lackbehandling är bara en bonus”

Björn Jönsson VD/Ägare Nordfarm

För affärsförslag, använd formuläret nedan